måndag 3 december 2012

 
Matdax
 
Kotlett med stekta lökringar,
Gräddstuvad potatis och
broccoli med ljumen brieost.
 
 



Den eviga frågan: -Vad ska vi ha till middag?
Just detta tillfälle var det en total överaskning även för mig
vad det skulle bli *haha*

Hittade tunnt skurna kotletter utan ben till halva priset i affären som jag
högg utan att tänka.
Öppnade kylskåpet... gräddskvätt bäst före "idag" eller kanske var det igår hmmm ;)
lite brieost å några gamla kokta potatisar... ok...
Frysen då.... broccoli.
I lökgömman en lök som borde göras, nu.

Steka lökringar, ta upp.
Steka kotletter, ta upp.
Tärna i gårdagens kokta potatis. Steka på och i med gräddskvätt peppar å salt.
Toppas med persilja, snyggt å nyttigt :)
Koka brockoli och slänga på lite brieost.


Klart!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar