måndag 30 april 2012

Sko i sockerpasta saxad ur "arkivet". Kanske det var ett halvår sedan jag gjorde denna doja.
Det är första försöket så det finns lite att finslipa på ;)
Superskoj att göra iaf! Loooove utstickare!



"Tårtlim" är väldigt bra att ha till hands när man modellerar. Här kommer det receptet jag använder mig av. Inte svårt alls att göra själv, tänk dock på att tylosen bildar klumpar väldigt lätt.

Tårtlim:
55g vatten
1ml tylose
1ml florsocker
1 droppe atamon (skölj även burken du ska förvara tårtlimmet i med varmtvatten och atamon)

Koka upp vatten, ställ åt sidan.
Blanda noga tylos och florsocker.
Rör i liiiite i taget i vattnet (vispa som 17 med en gaffel)
Rör sist i en droppe atamon.
Häll upp i en burk med tätslutande lock.
Förvara i kylskåp.
Har det ändå blivit ngn klump kan du fixa det när det svalnat sen ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar